Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá 8–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas BMK Safety spol. s r.o., se sídlem K Záduši 544, 50791 Stará Paka, IČ 13582241, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 122 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@bmk.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nechráníme Vaše sny, chráníme Vás!

Jsme tu pro Vás již od roku 1992, kdy jsme zahájili činnost v sortimentu osobních ochranných pracovních pomůcek. Díky získaným zkušenostem Vám dnes můžeme nabídnout kvalifikované služby při zabezpečování Vašich potřeb v oblasti bezpečnosti ochrany zdraví při práci a ve Vašem volném čase.

Jsme dynamická firma, která sleduje vývoj a trendy v oboru OOPP. Naší snahou je nabídnout Vám služby, které by měli vést ke snížení rizika pracovních úrazů a nemocí z povolání a s tím spojených nákladů, zlepšení image firmy, zlepšení povědomí pracovníků o zodpovědnosti za BOZP. Dále můžeme nabídnout takovou úroveň zajištění OOPP, která by měla vést k minimalizaci počtu dodavatelů a tím k časové i finanční úspoře.

Snažíme se být svým zákazníkům co nejblíže, proto máme pobočky již ve třech městech a zřídili jsme pro Vás i tento internetový obchod.

o nás fotka
Kde nás najdete

Komenského 398 (naproti poště)
509 01 NOVÁ PAKA

tel.: +420 603 847 967

Otevírací doba:
Po–Pá: 7:30 – 16:30
So: 8:00 – 11:00

Kontakty
BMK SAFETY spol. s.r.o.
BMK SAFETY spol. s.r.o.
(Po-Pá 8–16 hod.)
1992–2021 © BMK SAFETY spol. s r.o. – Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz