Logo
Potřebujete poradit?
(Po-Pá 8–16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas BMK Safety spol. s r.o., se sídlem K Záduši 544, 50791 Stará Paka, IČ 13582241, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 122 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Nechráníme Vaše sny, chráníme Vás!

Jsme tu pro Vás již od roku 1992, kdy jsme zahájili činnost v sortimentu osobních ochranných pracovních pomůcek. Díky získaným zkušenostem Vám dnes můžeme nabídnout kvalifikované služby při zabezpečování Vašich potřeb v oblasti bezpečnosti ochrany zdraví při práci a ve Vašem volném čase.

Jsme dynamická firma, která sleduje vývoj a trendy v oboru OOPP. Naší snahou je nabídnout Vám služby, které by měli vést ke snížení rizika pracovních úrazů a nemocí z povolání a s tím spojených nákladů, zlepšení image firmy, zlepšení povědomí pracovníků o zodpovědnosti za BOZP. Dále můžeme nabídnout takovou úroveň zajištění OOPP, která by měla vést k minimalizaci počtu dodavatelů a tím k časové i finanční úspoře.

Snažíme se být svým zákazníkům co nejblíže, proto máme pobočky již ve třech městech a zřídili jsme pro Vás i tento internetový obchod.

o nás fotka
Kde nás najdete

Komenského 398 (naproti poště)
509 01 NOVÁ PAKA

tel.: +420 603 847 967

Otevírací doba:
Po–Pá: 7:30 – 16:30
So: 8:00 – 11:00

Kontakty
BMK SAFETY spol. s.r.o.
BMK SAFETY spol. s.r.o.
(Po-Pá 8–16 hod.)
1992–2021 © BMK SAFETY spol. s r.o. – Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz